Gezinoloji ile SÖMESTİRE ÖZEL Royal Capital Otel Bursa Konaklamalı Uludağ Kayak Turu (2 Gece Otel Konaklamalı) Kişi Başı
İstanbul, Uludağ
Uludağ Kayak Turu
Royal Capital Otel Bursa Kahvaltı + Akşam Yemeği Dahildir.
Osmangazi Köprüsünden Gidiş ve Dönüş.
Karbeyaz Cafe Uludağda Sucuk Ekmek Mangal Keyfi.
Metin Hoca Farkı İle Kayak Takımları ve Kayak Dersleri.
1.Gün - İstanbul, Osman Gazi Köprüsü, Bursa, Uludağ
Tur Uludağ Turu Araç Kalkış Noktaları
04:00 Beylikdüzü Migros Önü
04:10 Avcılar Otobüs Durağı
04:20 İncirli Metrobüs Durağı Dilek Pastanesi Önü
04:30 Ataköy Atrium Önü
04:45 Mecidiyeköy Otobüs Durakları
05:00 Etiler Akmerkez Ulus Kapısı
05:30 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü
05:35 Bostancı Otobüs Durağı
05:40 Kartal Köprüsü Altı
06:00 Gebze Center Önü
Siz değerli misafirlerimizle sabah belirtilen saatlerde buluşup Sömestir Özel Royal Capital Otel Bursa Konaklamalı Uludağ Kayak Turu rehberimizin sizlere dağıtacağı Lunch Box kahvaltı paketini yerken Osmangazi Köprüsü’nden geçerek yaklaşık 3.5 saatlik yolculuğumuzun ardından Uludağ zirvesine çıkış yapıyoruz. Dağ ve gezilecek yerler hakkında yönlendirmelerimiz doğrultusunda dileyen misafirlerimiz dağ havasını soluyup yürüyüş yapabilir, kar topu oynayabilir veya kızak keyfi sürebilir. Dileyen misafirlerimiz ise anlaşmalı olduğumuz Metin Hoca Kayak Evi'nde kayak takımlarını kiralayıp gün boyunca kayak yapabilir veya telesiyeje binip kartal yuvası tepesine çıkıp, manzara eşliğinde Belvu Cafe'de sıcak içecek eşliğinde manzaranın tadını çıkartabilirsiniz. Öğle yemekleri için muhteşem dağ havası ve manzara eşliğinde mangalda pişen sucuk ekmek ve içeceğimizi alıp bu lezzetin tadına varıyoruz. Gün boyunca kayak keyfini yaşadıktan sonra akşam hava durumuna göre pistlerin kapanmasıyla birlikte saat 17:00 de bu güzel turumuzu tamamlayıp Bursa’daki otelimize doğru yola çıkıyoruz.
Sabah Kahvaltısı: Lunch Box Kahvaltı Paketi (Dahildir)
Öğle Yemeği: Karbeyaz Cafe'de Sucuk Ekmek + İçecek (Ekstra)
Akşam Yemeği: Otelde Açık Büfe veya Set Menü olarak verilecektir. (Dahildir)
Konaklama: Royal Capital Otel Bursa
2.Gün - Bursa, Uludağ
Sabah Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası kaldığımız yerden devam etmek ve kayak keyfini yaşamak için Uludağ Kayak Merkezine hareket ediyoruz. Akşam saat 17:00 ye kadar Uludağ'ın keyfini yaşamaya devam ediyoruz ve konaklama yapmak akşam yemeğimizi yemek üzere otelimize doğru hareket ediyoruz. Konaklama seçilen otellerde yapılacaktır. Kayak Merkezine Çıkmak istemeyen misafirlerimiz Bursa'da serbest zaman geçirebilirler ve Bursa'yı doya doya gezebilirler.
Sabah Kahvaltısı: Otellerde Set Menü veya Açık Büfe Olarak Alınacaktır. (Dahildir)
Öğle Yemeği: Karbeyaz Cafede Sucuk Ekmek + İçecek (Ekstra)
Akşam Yemeği: Otelde Açık Büfe veya Set Menü olarak verilecektir. (Dahildir)
Konaklama: Royal Capital Otel Bursa
3.Gün - Uludağ, Bursa, Osman Gazi Köprüsü, İstanbul
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Uludağ Kayak Merkezine hareket ediyoruz. Tüm gün Kayak, Snowboard ve Kızak keyfini Çıkaran siz değerli misafirlerimiz ile 16:45'de rehberimizin sizlerle paylaşacağı otoparkımızda buluşarak muhteşem bir Kış tatilimizin sonuna geliyor ve İstanbul'a doğru hareket ediyoruz. Kayak merkezine çıkmak istemeyen misafirlerimiz Bursa da serbest zaman geçirebilirler. Kayak merkezine çıkmayan misafirlerimiz ile saat 18.00 de otel önünden buluşulacaktır. Bursa Tophane İskender Kebapçısında yemek molası veriyoruz. Mükemmel bir İskender kebabı yedikten sonra, Kestane Şekeri, Zeytin ve Zeytinyağı gibi yöresel alışveriş yapma imkanı bulacağız. Alışverişlerimizin ardından Osmangazi Köprüsü'nü kullanılarak siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakıp bir başka Gezinoloji TUR organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.
Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık-Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Dahildir)
Öğle Yemeği: Karbeyaz Cafede Sucuk Ekmek + İçecek (Ekstra)
Akşam Yemeği: Bursa Tophane Kebapçısı İskender (Ekstra)
Konaklama: Dikkat Bu Gece Konaklama Yoktur.
Kayak Ekipmanları
Tek Kart Sistemine Dahil Olan Liftler
Maden Telesiyej
Beden Terbiyesi Teleski
Ağaoğlu Kuşaklı Teleski
Kırkgözler Teleski
Monte Baia Teleski
Karinna Teleski
Kartanesi Teleski
Mandıra Teleski
Ağaoğlu Gondola
Grand İtalyan Teleski
Ağaoğlu Belvü Teleski
Alkoçlar Teleski
Beceren Teleski 1
Beceren Teleski 2
Fahri Telesiyej
DAHİL OLANLAR:
Lüks Araçlar İle Ulaşım
Lunch Box Kahvaltı Paketi
Otelde 2 Sabah Kahvaltısı
Otelde 2 Akşam Yemeği
Araç İçi Kahvaltı Paketi
Milli Park Giriş Ücretleri
Osmangazi Köprüsü Geçiş Ücreti
1618 Nolu Turizm kanununa göre zorunlu seyahat sigortası
HARİÇ OLANLAR:
EKSTRALAR
500 TL Sucuk Ekmek
500 TL Fahri Telesiyej Tek Çıkış (1 Kişi İçin Geçerlidir.)
900 TL Uludağ Kayak Kıyafeti Alt ve Üst Takım Günlük Kira (Metin Hoca Kayak Evinden Verilecektir)
1.100 TL Uludağ Snowboard Günlük Kira (Metin Hoca Kayak Evinden Verilecektir)
900 TL Uludağ Kayak Takımı Günlük Kira (Metin Hoca Kayak Evinden Verilecektir)
500 TL Uludağ Öğlen Yemeği (1 Sucuk Ekmek + 1 İçecek) (1 Kişi İçin Geçerlidir.)