Kapat

Popüler Kategoriler

Bütün Kategoriler

Ağva'da büyülü bir gecenin adresi Tree Tops Park Hotel'de serpme köy kahvaltısı dahil çift kişilik 1 gece konaklama keyfi

Ağva
Rezervasyon & tüm sorularınız için
numaralı telefondan veya 7/24 Bize Ulaşın ekranından bize ulaşabilirsiniz.
Ağva Tree Tops Hotel
Göksu Deresi mevkii, No: 6, Ağva, Şile / İSTANBUL

Detaylar

  • Özel günler ve CUMARTESİ HARİÇ; 31.12.2020 tarihine kadar, haftanın her günü geçerlidir.

  • Fırsata; farklı odalarda çift kişilik 1 gece oda-kahvaltı konaklama dahildir.

  • Kahvaltı, serpme şeklinde her gün 07:00 - 11:00 saatleri arasında servis edilir.

  • 0-6 yaş çocuk ücretsizdir.

  • Ücretsiz otopark mevcuttur.

  • Rezervasyon gereklidir. 0850 333 22 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

  • Rezervasyon iptal ve değişikliklerinin en az 3 gün öncesinden bildirilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde fırsat kodları kullanılmış sayılacaktır.

  • Hizmete ilişkin fiş veya faturanızı otelden istemeyi unutmayınız.

Öne Çıkanlar

  • Fırsat kodunu satın almadan önce müsaitlik durumu için lütfen işletme ile iletişime geçiniz.

  • Tüm kredi kartlarına peşin fiyatına 2, 4, 6 taksit seçenekleri sunulmaktadır.

  • Tarihi, doğası, bitki örtüsü, dereleri, denizi, kumsalları, kayaları, bol oksijeniyle unutulmaz bir kaçamak Ağva Tree Tops Park Hotel'de sizleri bekliyor!

  • Göksu ve Yeşilçay'ın rengine renk kattığı Ağva, geçirdiğiniz zamanları asla unutamayacağınız ve zamanın durmasını dileyeceğiniz bir yer.

  • Her biri farklı renk ve dekorasyona sahip özenle döşenmiş odalarında; wireless internet, air-condition, uydu tv, doğa manzaralı balkon bulunuyor.

  • Enfes köy kahvaltısı eşliğinde alınan bol oksijen ile kabaran iştahınızla görsel ziyafetinizle diğer günlerinize fark atın!

  • Ağva Tree Tops Park Hotel'i Facebook üzerinden takip etmek için lütfen tıklayınız.

Tree Tops ile Ağva masalında yerinizi alın!

Yeşilçay ve Göksu dereleri ile ormanların yeşilliğinin içinde, huzurun kalbinden doğanın güzelliklerine şahit olabileceğiniz cennetten bir parça olan Ağva'da doğanın kucağında yer alan Tree Tops Park Hotel sizlere unutulmaz bir gece vaadediyor!







KONAKLAMA

Tree Tops Park Hotel, her köşesinde ince bir zevk ile seçilmiş tablolar, çiniler, porselenler ve antik objelerle, butik bir zevk anlayışı, sıcak dekorasyon stillerinin başarılı kombinasyonunu sizlere romantik bir şekilde yansıtan, jakuzili – şömineli, nehir ve dağ manzaralı, verandalı, balkonlu, 17 Bungalow ve otel odaları ile konuklarını ağırlıyor.

Birbirinden farklı renk ve dekorasyonuyla duvarlarındaki ünlü Türk ressamlara ait tablolarla sanatla içiçe butik odalarında şömine, jakuzi ve kaliteyi romantizmle buluşturuyor. Tüm odalarında wireless internet, air-condition, uydu tv, doğa manzaralı balkon bulunuyor.





YEME & İÇME

Yeşil ile mavinin içiçe geçtiği sessiz ve huzurlu dağ evlerinde kuş sesleri eşliğinde uyanmaya, iskelesinde kuş cıvıltılarına eşlik eden yöresel taze köy kahvaltısını, şömineli kamelyasında ve bahçesinde çay, pasta ve kek keyfini, veranda restoranında Karadeniz'in zengin çeşitli taze balıklarını tatmaya doyamayacaksınız.









AKTİVİTELER

Bir yanında Yeşilçay, diğer yanında akan Göksu dereleriyle yeşilin yüzlerce tonunu içinde barındıran ormanlarıyla, Karadeniz’e bakan altın sarısı kumsallarıyla, güneşin doğuşunu ve batışını gökkuşağının tüm renkleriyle en güzel izleyebileceğiniz cennetten bir parça...

İster yeşilliklerinin içinde yürüyüş yaparak, cıvıldayan kuşların şarkılarını dinleyebilir; ister gölünde gezebilir; ister sahilinde kumlarına kendinizi atabilirsiniz. Gün içerisinde sevdiklerinizle yapacağınız göl turu ile hafızalarınıza kazınacak güzel anılarınızı zenginleştirebilirsiniz!

Lobi, bar ve restoran, yüzme havuzu ve otoparkı ile hizmetinizde!