Bilkey Mesleki Eğitim Kurumları'nda 1 aylık 'AutoCAD eğitimi'
Pendik
Bilkey Mesleki Eğitim KurumlarıKurtköy Mah. Ankara Cad. No:289 (Yelken Plaza) B Blok Kat:4 Pendik /İSTANBUL
(Kurtköy Ersoy Hastanesi Karşısı)
Detaylar
Bu fırsat 29 Şubat 2016 tarihine kadar geçerlidir.
Eğitim; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri 10.00-13.00 saatleri arasında verilmektedir. Toplam eğitim süresi 4 gündür. Toplam ders sayısı 12 derstir.
Kayıt gereklidir. Kayıt için 0216 354 79 79 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Kayıt iptalleri 24 saat önceden bildirilmelidir. Aksi takdirde fırsat kodlarınız kullanılmış sayılacaktır.
Dilediğiniz kadar fırsat kodu alabilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
Eğitim gelecektir!
Bilkey Mesleki Eğitim Kurumları'nda 1 aylık 'AutoCAD eğitimi' ile geleceğe emin adımlar atın!
Eğitimin Amacı : M.E.B Onaylı Sertifika Kariyer Yetkinliği Belgesine sahip olmak isteyen tüm Mühendis, Mimar, Tasarımcı, Tekniker ve Teknisyenler katılabilirler. Makine, inşaat, Harita, Elektrik ve Elektronik, Tekstil Mühendisleri ve Teknikerleri, iç Mimarlar, Peyzaj Mimarları ve Mimarlar bu eğitime katılabilir. Ayrıca çizim yardımcıları olmak isteyen lise mezunu kişiler de bu eğitimden yararlanabilirler.
Eğitimin Faydaları : Türkiye'de birçok branşta olduğu gibi teknik çizim konusunda da kalifiye eleman ihtiyacı bulunmaktadır. Günümüz şartlarında teknik çizimler artık özel bilgisayar programları sayesinde gerçekleştirilmektedir.
'AutoCAD eğitimi'
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri 10.00-13.00 saatleri arası
Toplam eğitim süresi 4 gündür. Toplam ders sayısı 12 derstir.
'AutoCAD eğitimi' İÇERİĞİ İÇİN TIKLAYINIZ.