EN Beauty Studio'da Erkek Ve Kadınlar İçin Buz Başlıklı Diode İle Ağrısız Ve Acısız İstenmeyen Tüylerden Kurtulma Uygulaması
Bornova
Ödemede %15 indirim
EN Beauty StudioKazım Dirik Mah., 372/11 Sok., No: 10 Bornova / İzmir (İKEA karşısı - Forum Bornova Villaları)
Her an tertemiz ve bakımlı görünmek hepimizin hakkı
Pürüzsüz bir cilde sahip olmak ve istenmeyen tüylerinizden arınmak için EN Beauty Studio'ya davetlisiniz.
SEÇİM YAPILABİLECEK BÖLGELER
KADIN: Bikini / Yarım Kol / Koltuk Altı / Yarım Bacak / Göbek / Bel / Popo / Yüz
ERKEK: Göğüs / Göbek / Sırt / Bel / Omuz / Yarım Kol / Koltuk Altı / Yarım Bacak / Ense / Boyun / Sakal Üstü
Günümüzde istenmeyen tüyleri kalıcı olarak giderme amacıyla kullanılan teknolojiler oldukça gelişmiş durumdadır. Bu sayede tüy yapısı, cilt tipi ve ten rengine en uygun yöntemi seçmek mümkün olur.
Son dönemde bütün faydalarına ek olarak acıtmaması ve dört mevsim uygulanabilmesi gibi avantajlarıyla öne çıkan yöntem ise buz tekniğidir. Vücudun belirli bölgelerinde diğer yöntemlere nazaran çok daha başarılı sonuçlar veren buz başlık uygulaması, dünya genelinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Diode Buz uygulaması, cilt rengi koyu olan kişilerde daha güvenli bir epilasyon sağlar. Diode uygulaması açık renkli, ince tüyler için de etkili ve güvenli bir çözümdür.
Diode cihazının Buz başlık kısmında özel bir soğutucu modül vardır. Bu soğutma sayesinde acısız işlem mümküdür.
Diode Buz başlıkta işlem jel ile uygulanır.Başlık direkt cilde temas eder ve cilt üzerinde gezdirilerek her bölgeye uygulanır. Diode başlığı ile cilt arasına jel sürülerek daha rahat hareketler ile işlem sağlanır.
Diyot ve Alexandrite cihazlar arasındaki fark en sık sorulardan birisidir!
Alexandrite ve Diod marka değil, cihaz tipidir. Yani teknolojilerine verilen isimlerdir, ayrı şekilde ışın üretirler.
Alexandrite 755 nm dalga boyuna sahipken Diode 800-810nm dalga boyunda atışlar yapar. Bu uzun dalga boyu deriye derinlemesine nüfuz edebilmesini sağlar.
Diode Buz uygulamasında cildin epidermis tabakasındaki melanin hedeflenir ve bu nedenle doğrudan saç folikülünü hedef alır.
Diode Buz Başlıklı cihaz özellikle koyu tenlerde, diğer cihazlara göre cilt hasarı ve leke oluşumu görülmeksizin güvenli uygulama sağlar.
Sırt veya bikini bölgesinde özellikle tercih edilir.
Her ikisi de, ten rengi açık olan kişilerde etkili iken, Diode koyu tenli kişilerde daha güvenlidir.
Koyu tenli kişilerde Alexandrite Cihaz de etkilidir; ancak yan etki açısından dikkatli kullanılmalıdır.
Ayrıca kadınlarda yüz bölgesinde, erkeklerde ense boyu ve sırt bölgesinde Diod Buz başlık daha güvenli iken, Alexandrite ta ise daha dikkatli kullanılmalıdır.
Bunu biliyor muydunuz?
‘’Bir kadın hayatı boyunca yaklaşık 8.000 saatini tüylerini temizlemek için harcamaktadır. Bir kadın tüm vücut cihazlı istenmeyen tüy uygulaması yaptırdığında ise 6 seans sonunda yaklaşık 10 saatini harcar.
Bir kadının hayatı boyunca traş bıçakları, ağda, tüy dökücü kremlere harcadığı para düşünüldüğünde %80 daha ekonomiktir.‘’
Buz Başlık Diode Başarılı mıdır?
Buz Başlık seansından sonraki 3-4 gün içinde uygulama alanındaki tüyler çıkmaya başlar fakat her kıl için büyüme evresi farklı olduğundan bütün tüylerin aynı anda çıkmasını beklemek mümkün olmaz. Dolayısıyla başarı oranını artıran faktörlerin başında düzenli seans tekrarı gelir.
Tekrarlanan seans sayısı artırıldıkça tüylerin çıkma miktarı azalır. Genellikle seanstan bir süre çıkan tüyler 2-3 hafta içinde dökülmeye başlar ve bu süre de tekrar sayısı arttıkça kısalır.
Yani düzenli tekrar sonucu hem çıkan tüy miktarı azalır hem de tüylerin çıkma aralığı uzar, dolayısıyla cilt daha pürüzsüz bir hal alır. Son derece başarılı bir uygulama sayesinde vücut tüylerinin %90’ının kalıcı olarak giderilmesi mümkündür.
Buz Başlık Diode Cihazla işlem Kaç Seans Sürer?
seans ihtiyacı uygulama alanının genişliğine ve kıl yoğunluğuna göre değişiklik gösterir fakat ortalama bir kişide kalıcı sonuçlar almak için önerilen seans sayısı 8 ila 10’dur.
Bununla birlikte seans aralıkları da kişisel gereksinimlere göre daha seyrek veya sık olacak şekilde planlanabilir.
Genellikle ilk seans aralıkları 4-5 hafta olarak belirlenirken, belirli oranda dökülme yaşanan ileri dönem seanslarında bu aralık uzatılabilir.