Kandemir Konduk'un yazıp yönettiği "Kadınlar Hep Gülmeli" için biletler
Kadıköy, Kozyatağı
KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi
Bayar Cad. Buket Sok. No: 20/1 Kozzy AVM. Kat:2 KOZYATAĞI / İstanbul
Kadıköy Levent Kırca Tiyatrosu
Bahariye Cad. Unertan Pasajı No: 35 Kadıköy/ İSTANBUL
Detaylar
Bu fırsatın opsiyonları "Kadınlar Hep Gülmeli" adlı oyunun;
- 31 Ocak 2016 | 15.30 | Kadıköy Levent Kırca Tiyatrosu
- 8 Şubat 2016 | 20.30 | KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi'nde gerçekleşecek gösterimlerinde geçerlidir.
Rezervasyon gerekmemektedir. Fırsat kodlarınızı etkinlikten 1 saat önce gişeden temin edebilirsiniz.
OTURMA PLANI OTOMATİK OLARAK BELİRLENMEKTEDİR.
ALINAN BİLETLERDE İADE, İPTAL VE DEĞİŞİKLİK YAPILAMAZ.
Kadınlar Hep Gülmeli!
Kandemir Konduk'un yazıp yönettiği "Kadınlar Hep Gülmeli" sahnede!
- Yazan, yöneten: Kandemir Konduk
- Oyuncular: İncilay Şahin, Betül Şahin, Zeynep Aydemir, Elif Andaç Çam, Nihan Ekitöz, Gizem Yılmaz, Öykü Yiğit, Melis Öz, Zeynep Er
"Kadınları özgürce gülebilen ülkelerde mutlu insanlar yaşar." diyen Kandemir KONDUK bu oyunda kadınlarımızın gülmesini engelleyen nedenleri sıralıyor. Bu arada erkekler de payına düşeni alıyor. Şarkılı ve danslı oyunda 9 genç kadın sanatçının yer aldığı skeçler kadına şiddet konusundan, erkek baskısına, kadın sanatçılara, evlilikten, tutuklu eşlerine kadar birçok konuya çoğu güldürerek, kimi de hüzünlendirerek değiniyor.
- Kandemir Konduk bol kahkaha ve çağdaş düşünce ile “Kadınlar Hep Gülmeli” yi yazmış
MÜJDAT GEZEN
- Kadınlarımızın sorunlarını irdeleyen ve güldürürken çözüm isteyen gerçekçi bir oyun izledim. Ekibi yürekten kutluyorum.
PERRAN KUTMAN
- Kadın sanatçıların oynadığı “Kadınlar Hep Gülmeli” erkek egemen yapıyı ve kadının zekasını zehir gibi parodilerle anlatıyor. Kahkahalarla izledim.
ÜMİT ZİLELİ
- “Kadınlar Hep Gülmeli” özlediğimiz gerçekçi kabare. Bu oyun yaşadığımız günlerin aynasıdır. Bir muhalif komedi örneğidir. Tebrikler.
YALVAÇ URAL