Kapat

Popüler Kategoriler

Bütün Kategoriler

395 kişi aldı
Nişantaşı Katanella Güzellik Salonu'nda incelme, selülit, sıkılaşma ve soğuk lipoliz uygulaması Fırsatın geçerlilik tarihi için DETAYLAR bölümünü inceleyiniz.

Nişantaşı Katanella Güzellik Salonu'nda incelme, selülit, sıkılaşma ve soğuk lipoliz uygulaması

Nişantaşı
Katanella Güzellik Salonu
Valikonağı caddesi Hasan Varol apt No: 107/E Kat 1 Daire 1 Nişantaşı

Detaylar

  • Bu fırsat 22.03.2019 tarihine kadar geçerlidir.

  • Katanella Güzellik Salonu, Pazar HARİÇ; haftanın her günü 09:30-20:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

  • Randevu gereklidir. Randevu için 0212 231 47 75 - 0539 364 01 91 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

  • Randevu iptalleri 24 saat önceden bildirilmelidir. Aksi takdirde fırsat kodlarınız kullanılmış sayılacaktır.

  • 3 seans g5 masajı +3 seans ultrasonik dalga ile yağ parçalama + 4 seans lenf drenaj uygulanacaktır.

  • İncelme paketlerinde seans süresi 15 dk'dır.

  • Kişi başı 1 fırsat kodu kullanabilirsiniz.

  • Hizmete ilişkin fiş veya faturanızı hizmeti aldığınız işletmeden istemeyi unutmayınız.

Öne Çıkanlar

  • Katanella Güzellik Salonu'nda arzu ettiğiniz görüntüye incelme uygulamasıyla kavuşun!

  • G5 masajı hızlı titreşimle ve iterek sıkıştırma yöntemi ile fazla yağların ve selülitli bölgelerin yakılmasını sağlar. Gerginleşmiş noktaları ve spazmları yatıştırmaya, ödemlerin ve yorgunluk sonrası kaslarda biriken laktik asitin atılmasında yardımcı olur.

  • Soğuk Lipoliz; Bölgesel yağlanma, sadece kadınlarda değil erkeklerde de sıkça karşılaştığımız sağlık açısından olduğu kadar görsel olarak rahatsızlık veren bir problem. Kimi durumlarda kişinin sosyal hayatını etkileyebilecek bölgesel yağlanmalar, kadınlarda basen, göbek, bel ve üst kol gibi bölgelerde; erkekler de ise genelde göbek ve bel çevresinde toplanır.

Hayalini kurduğunuz vücut için...

Nişantaşı Katanella Güzellik Salonu'nda 6 seanslık incelme, selülit ve sıkılaşma uygulaması sizi bekliyor.

Katanella Güzellik Salonu'nda arzu ettiğiniz görüntüye incelme uygulamasıyla kavuşun!

G5 MASAJI NEDİR?

G5 masajı Hızlı titreşimle ve iterek sıkıştırma yöntemi ile fazla yağların ve selülitli bölgelerin yakılmasını sağlar. Gerginleşmiş noktaları ve spazmları yatıştırmaya, ödemlerin ve yorgunluk sonrası kaslarda biriken laktik asitin atılmasında yardımcı olur.

G5 masajı özellikle bölgesel zayıflamada kullanılan ve hızla yaygınlaşan yöntemlerden biridir. Aletle yapılan masaj sayesinde kan dolaşımı hızlandırır,yağların ve selülitli bölgelerin yakılmasını sağlar, ciltte yaşlanma çizgilerini azaltır ve esneklik sağlar. Masaj tüm vücuda uygulanabiliyor ancak özellikle kalça, bacak, kol ve popo bölgelerinde, selülitle mücadele amaçlı daha etkili olarak kullanılabiliyor. Bölgesel olarak yapıldığında her seans 20 dk sürer. Masaj sırasında kullanılan aroma terapik yağlarda etkiyi desteklemektedir. Zayıflama ürünlerinin kullanılması ile birlikte gözle görülür ciddi bir etki elde edilir. Varisleri yoğun olan kişilerde uygulanmamaktadır.

G5 Masajının Faydaları Nelerdir?

  • Kan Dolaşımı hızlandırır
  • Ağrı giderme
  • Rahatlama
  • Fazla yağların yakılması
  • Cilt sıkılaştırma
  • Bölgesel zayıflama
  • Cildin esnekliğini sağlama
  • Selülit oluşumunu engeller ve selüliti azaltır

ULTRSONİK DALGA İLE YAĞ PARÇALAMA

Düşük ultrason dalgalarına dayanan doğal bir olaydır. Ultrason dalgaları sıvının içinde gitgide büyüyen ve belli bir büyüklükte patlayan hava kabarcıklarını oluşturur. Etkisi en az olan ısı halindeki enerji ve etkisi en çok olan basınç dalgaları serbest kalır.

LENF DRENAJ

Masajında uygulanan basınç ile birçok sistem hızlandırılır. Bu hızlanmanın sonucunda kişi birçok olumlu etkiler alır. Lenf drenaj masajı ile elde edilen olumlu etkiler arasında; yağların yakılması, vücuttaki ödemlerin atılması, yabancı maddelerin atılması, cildin güzelleşmesi, kasların çalışmasından dolayı kan dolaşımının artması, vücutta sıkılaşma, selülitin azalması, cilt lekeleri ve yaraların iyileşmesi, kabızlık azalması, stres azalması, menopoz sıkıntılarının azalması, gerginlik ve sinirliliğin azalması, romatizmanın iyileşmesi, üşütme-grip semptomlarında azalma, doğum sonrası vücut ve ruh halinin iyileşmesi bulunmaktadır.

Soğuk Lipoliz

Bölgesel yağlanma, sadece kadınlarda değil erkeklerde de sıkça karşılaştığımız sağlık açısından olduğu kadar görsel olarak rahatsızlık veren bir problem. Kimi durumlarda kişinin sosyal hayatını etkileyebilecek bölgesel yağlanmalar, kadınlarda basen, göbek, bel ve üst kol gibi bölgelerde; erkekler de ise genelde göbek ve bel çevresinde toplanır. Kışın kalın kıyafetler altında saklamaya çalışılan bölgesel yağlar, genelde yaz yaklaşırken bir sorun olarak gün yüzüne çıkar ve çözüm aranmaya başlar. Yağ hücreleri bütün vücuda dağılmıştır. Sağlık sorunları, yanlış beslenme, hareketsizlik, genetik faktörler kişide var olan yağ hücrelerinin bölgesel olarak genişlemesine, hacminin büyümesine neden olabilir. Spor, egzersiz, uzman gözetiminde yapılan diyetler bile bazen bölgesel yağlanmaya çözüm olmaz. Bu noktada bölgesel yağlardan kurtulmak için alternatif yöntemler, çözümler devreye girer. Ameliyatlı vücut şekillendirme yöntemlerine alternatif olarak karşımıza çıkan ve kişinin hayatını etkilemeyen, acısız, anestezi gerektirmeyen rahat ve de konforlu yöntemlerden biri de Soğuk Lipoliz’dir. Dondurarak vücut şekillendirme ve zayıflama olarak tanımlayabileceğimiz Soğuk Lipoliz, son dönemde çok revaçta olan, sonuçları da danışanlarımızı mutlu eden bir uygulamadır.

Dondurarak Zayıflama ve Şekillendirme Soğuk Lipoliz Nedir?

Soğuk Lipoliz cihazı özel bir başlığa sahiptir. Cildi uygulama esnasında soğuktan koruması için özel bir jel ve sprey uygulama yapılacak bölgeye tatbik edilir, derinin üzerinde ince bir film oluşturulur. Bölgesel yağlanmanın ortadan kaldırılması hedeflenen bölgeye özel başlıklar yerleştirilerek uygulama yapılır. Başlık konulduğu bölgeyi soğutur, herhangi bir acı, ağrı olmadan işlem gerçekleştirilir. Soğuk Lipoliz cilt altındaki yağ tabakası deriye zarar vermeden kontrollü bir şekilde soğutularak, yağ hücrelerinin küçülme sürecine girmesi sağlanır. Soğuk lipoliz yağ dokusunun yoğun olduğu bölgelerde uygulanır ve etkin sonuç alınır, kişinin günlük hayatına devam edebileceği bir uygulamadır.

Diğer İstanbul Fırsatları