Kapat

Popüler Kategoriler

Bütün Kategoriler

8 kişi aldı
Fourside Bomonti'de farklı kişi seçenekleriyle 1 gece konaklama 189 TL'den başlayan fiyatlarla! Fırsatın geçerlilik tarihi için DETAYLAR bölümünü inceleyiniz.

Fourside Bomonti'de farklı kişi seçenekleriyle 1 gece konaklama

Şişli
Rezervasyon & tüm sorularınız için
numaralı telefondan veya 7/24 Bize Ulaşın ekranından bize ulaşabilirsiniz.
Four Sides Hotel
Merkez, Hanımefendi Sk. 15-1, 34381 Şişli/İstanbul

Detaylar

  • Özel günler HARİÇ; 31.07.2021 tarihine kadar, haftanın her günü geçerlidir.

  • Fırsata; standart odalarda tek, çift kişilik ya da üç kişilik odalarda 1 gece konaklama (Kahvaltı HARİÇ) dahildir.

  • Kahvaltı açık büfe olup her gün 07:00 - 10:00 saatleri arasında servis edilir.

  • 0-6 yaş çocuk ÜCRETSİZdir.

  • Fırsat kodları birleştirilebilir. Konaklamak istediğiniz gün sayısına göre birden fazla fırsat kodu kullanabilirsiniz.

  • Rezervasyon gereklidir. 0850 532 52 90 veya 0212 232 22 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

  • Rezervasyon tarih değişikliği müsaitlik doğrultusunda yapılacaktır.

  • Rezervasyon iptal ve değişikliklerinin en az 2 gün öncesinden bildirilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde fırsat kodları kullanılmış sayılacaktır.

  • Hizmete ilişkin fiş veya faturanızı otelden istemeyi unutmayınız.

Öne Çıkanlar

  • Fırsat kodunu satın almadan önce müsaitlik durumu için lütfen işletme ile iletişime geçiniz.

  • Tüm kredi kartlarına peşin fiyatına 2, 3, 6 taksit seçenekleri sunulmaktadır.

  • Konfor, huzur, keyif, güven. Aradığınız hizmetin tüm detayları, Taksim Lion Hotel bünyesinde açılan Four Sides Bomonti’de toplandı. İstanbul’un kalbindeki yeri ile, iş & sağlık seyahatlerinizde ve turistik gezilerinizde kolaylık sunmak için düşünüldü.

Konforlu ve keyifli konaklama!

Konfor, huzur, keyif, güven. Aradığınız hizmetin tüm detayları, Taksim Lion Hotel bünyesinde açılan Four Sides Bomonti’de toplandı. İstanbul’un kalbindeki yeri ile, iş & sağlık seyahatlerinizde ve turistik gezilerinizde kolaylık sunmak için düşünüldü.

Türk misafirperverliğini modern tasarım ve üst düzey servis ile bir araya getiren Four Sides Bomonti, İstanbul’daki yeni eviniz olacak. 71 oda, 130 yatak kapasitesi ile konforlu konaklamayı sizinle buluşturacak. Lezzetli dünya mutfağı, özel servisler sunan spa alanı, konforlu ve şık tasarımıyla kalbinizi çalacak.

KONAKLAMA

Sade, şık ve huzurlu aurasıyla 22 metrakareden oluşan standart odalarımızda keyifle konaklamanız için herşey düşünüldü. Her an ihtiyacınız olacağı düşünülerek kablosuz internet, kendi tercihinize göre ayarlayabilmeniz için odadan kumandalı ısıtma ve klima, özel eşyalarınızı güvenle muhafaza etmeniz için oda içi özel kasa, dinlenmeniz için minibar ve çay/kahve makineleri ile LCD televizyon mevcuttur. French bed ya da twin bed içerir.



YEME - İÇME

1000 kişilik restoranımızda, ferah bir atmosfer ve dünya mutfağı eşliğinde keyifli yemekler sizi bekliyor. Özenle hazırlanmış menümüz ve profesyonel ekibimiz ile yepyeni bir deneyim sunuyoruz.



SPA

Yenilenmek, tazelenmek ve dinlenmek için Four Sides Bomonti Spa Center hizmetinizde. Profesyonel ekipler eşliğinde günün yorgunluğunu atmanız için özel masaj paketleri, sauna ve kadın/erkek ayrı hizmet verebilen hamam alanları sizi bekliyor. Şehrin kalabalığından ve günün temposundan uzaklaşarak dinlenmenin tam zamanı.



ULAŞIM

FourSides Bomonti’deyseniz, İstanbul’un merkezindesiniz. Tarihi ve kültürel noktaları adım adım keşfedebilir, şehri doyasıya yaşayabilirsiniz.