Kapat

Popüler Kategoriler

Bütün Kategoriler

13 kişi aldı

Hilton Garden Inn Yalova'da Bali masajı

Yalova
Hilton Garden Inn Yalova
Bayraktepe Mahallesi, Yalova Bursa Yolu Cad. No: 92 / 1 Merkez / Yalova

Detaylar

  • Bu fırsat Özel günler HARİÇ; 30.04.2021 tarihine kadar haftanın her günü geçerlidir.

  • Rezervasyon gereklidir. (0226) 815 77 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

  • Ücretsiz otopark mevcut.

  • Rezervasyon iptal ve değişikliklerinin en az 3 gün öncesinden bildirilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde fırsat kodları kullanılmış sayılacaktır.

  • Hizmete ilişkin fiş veya faturanızı otelden istemeyi unutmayınız.

Öne Çıkanlar

  • Bali masajı, kan dolaşımını arttırarak ve kas gerginliğini azaltarak vücuda müthiş bir rahatlama sağlar. Tüm vücuda güçlü hareketlerle uygulanan masaj özellikle el ve ayak bölgesinde yoğunlaşır.

  • Hilton Garden Inn Yalova; İstanbul, Yalova ve Bursa'yı bağlayan ana karayolunun üzerinde, kent merkezinden sadece 1,5 kilometre ve Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na 62 km uzaklıkta!

Masaj keyfi

Hilton Garden Inn Yalova'da Bali masajı sizi bekliyor.

Bali Masajı

Geleneksel bali ritüellerinden yola çıkan tamamı ile rahatlamaya yönelik bir masajdır. Tüm kas gruplarını tek tek ele alan canlılık ve enerji hissi oluşturan bir uygulamadır.

Bali masajı, kan dolaşımını arttırarak ve kas gerginliğini azaltarak vücuda müthiş bir rahatlama sağlar. Tüm vücuda güçlü hareketlerle uygulanan masaj özellikle el ve ayak bölgesinde yoğunlaşır.

Hakkında

Doğal bir orman ve parkla çevrelenen bu kıyı kentindeki Hilton Garden Inn Yalova misafirlerine rahatlık vadediyor. Hilton Garden Inn Yalova; İstanbul, Yalova ve Bursa'yı bağlayan ana karayolunun üzerinde, kent merkezinden sadece 1,5 kilometre ve Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na 62 km uzaklıkta!

Diğer Yalova Fırsatları