Kapat

Popüler Kategoriler

Bütün Kategoriler

4 kişi aldı
Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Nilüfer Dünya Müzik ve Sanat Merkezi’nde 1 aylık piyano veya gitar dersi Fırsatın geçerlilik tarihi için DETAYLAR bölümünü inceleyiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Nilüfer Dünya Müzik ve Sanat Merkezi’nde 1 aylık piyano veya gitar dersi

Nilüfer
  • Dünya Müzik ve Sanat Merkezi’nde piyano veya gitar dersi
    %83
    ₺280
    ₺49
    TÜKENDİ
Dünya Müzik ve Sanat Merkezi
Ataevler Mah. Ali Rıza Bey Cad. No:35 Nilüfer / Bursa
(Ataevler Pazar Alanı Karşısı)

Detaylar

  • Bu fırsat 15.11.2018 tarihine kadar geçerlidir.

  • Derslerin 15.11.2018 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.

  • Dersler 20 Eylül 2018 tarihinde başlayacaktır.

  • Kayıt zorunludur. 0224 443 43 49 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

  • Fırsat derslerinden sonra öğrenciye 170 TL'ye kayıt olma imkanı tanınacaktır.

  • Ders saatleri ortak ortak belirlenip birebir özel olarak yapılacaktır. Bir ders saati 30 dakikadır. Fırsat derslerinde telafi dersi yapılmayacaktır.

  • 4.5 ile 15 yaş arasındaki bütün çocuklar katılabilir.

  • Kurs merkezinin kendi kursiyerleri bu fırsattan yararlanamazlar.

  • Bir ders için bir fırsat kodu geçerlidir.

  • 10 yaş üstü çocukların devam etmeleri halinde MEB onaylı sertifika verilecektir.

Öne Çıkanlar

  • Nilüfer Dünya Müzik ve Sanat Merkezi'nde tamamı profesyonel eğitmenler tarafından alacağınız enstrüman eğitimi ile sevdiğiniz müziği artık dinlemekle yetinmeyip çalabilmeyi öğreneceksiniz.

  • Düzenli ve sürekli bir müzik eğitiminin, “dikkati /konsantrasyonu”, “koordinasyonu”, “ana dili”, “uzaysal becerileri”, “özgüveni”, “karakteri”, “ilgi ve yetenekleri”, “beyin ile duygular arasındaki koordinasyonu”, “iletişimi” geliştirdiği savını destekleyen pek çok deneysel çalışma vardır.

  • Nilüfer Dünya Müzik ve Sanat Merkezi'i hakkında detaylı bilgi almak dunyamuziksanat.com için adresinden yararlanabilirsiniz.

  • Bursa'daki diğer kurs fırsatlarını incelemek için tıklayınız.

Evrenin ortak dilini konuşun!

Siz de müzik aşkını içinizde barındırıyor fakat bir türlü açığa çıkaramıyorsanız Dünya Müzik ve Sanat Merkezi'nin sunduğu bu şansı kaçırmayın!

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Nilüfer Dünya Müzik ve Sanat Merkezi’nde piyano veya gitar çalmak artık hayal olmaktan çıkıyor.

Genel olarak denilebilir ki, müzik eğitimi yoluyla çocuğun müziksel becerilerinin yanı sıra müzik dışı becerileri de geliştirilebilmektedir. Bu bireysel katkının yanında toplumu birleştirici ve geliştirici bir moral değer olan müziğin, eğitiminin önemi tartışılmazdır. Bunlardan müziksel becerilerin gelişimine dair şunlar söylenilebilir: Gardner'a göre yedi tip zeka doğuştan her çocukta değişik düzeylerde bulunmaktadır ve küçük yaşlardan başlayarak yaşam boyu bütün zeka tipleri geliştirilebilmektedir. Pek çok çocuğun eğitimle sesini daha doğru kullanmayı öğrenebilerek, güzel şarkı söylemeye başlaması; müzik aleti çalmaya hevesli ya da çalıyor olması, müzik dinlemeyi seviyor, okul dışında öğrendikleri şarkıları söylemekten çok hoşlanıyor olması, koro ya da buna benzer faaliyetlere katılmaktan zevk alması bunlardan “müzik zekası” ile ilgilidir. Kapsamlı bir müzik eğitimi alan çocuk, sanatsal eğitime hazır biçime gelir, doğaçlamalar yolu ile yaratıcılığını geliştirir, kendini müzikle (dil, hareket, müzik) ifade ederken, toplum içindeki yerini, görevlerini fark eder, iç ve dış disiplini gelişir, müziğin temel kuralları ve değişik çalgılarla tanışır, (müziksel bilgi ve becerisi artar), şarkı söyleyebilir, uyumlu dans edebilir ve çocuğun ritm duygusu, sesini kullanabilmesi ve müziksel işitmesi, müzik beğenisi vb. gelişir.Müzik öğretiminin eğitime ve çocuk gelişimine katkısı son yıllarda hatırı sayılır bir önem kazanmış ve müzik yoluyla müzik dışı becerilerin geliştirilebilmesi konusunda, pek çok araştırma yapılmıştır. Müzik dinlemenin ve öğretiminin kavrama becerilerindeki etkileri ile ilgili bulgular, müziğin yararına olan ilgide dalgalanmalara yol açmıştır. Müzik dinlemenin uzaysal becerilere olan etkileri kısa dönemlerde çelişkiler ortaya çıkarırken, müzik öğretiminin uzun dönemlerdeki uzaysal yetenek gelişimine etkisi daha tutarlıdır. 11 (Costa-Giomi, 1999)

Kısacası, düzenli ve sürekli bir müzik eğitiminin, “dikkati /konsantrasyonu”, “koordinasyonu”, “ana dili”, “uzaysal becerileri”, “özgüveni”, “karakteri”, “ilgi ve yetenekleri”, “beyin ile duygular arasındaki koordinasyonu”, “iletişimi” geliştirdiği savını destekleyen pek çok deneysel çalışma vardır.

Diğer Bursa Fırsatları